Exkluzívne zľavy na značku Cazal2 min čítania

Za zrodom tejto výnimočnej značky stál od samého začiatku rakúsky návrhár okuliarov – Carl Zalloni. Využil prvé slabiky svojho mena a tak vznikla jedna z najpopulárnejších módnych značiek súčasnosti. Jej popularita vystrelila prudko nahor, keď sa v modeli Cazal 607 prvýkrát objavil známy raper RUN-D.M.C. Od tohto momentu túžilo stále viac ľudí po modeloch tejto značky a dnes sa teší veľkému záujmu po celom svete.

Značka Cazal sa stala populárnou vďaka raperovi RUN-D.M.C a modelu Cazal 607

Tieto okuliare sú špecifické tým, že si držia svoj štandard už niekoľko rokov a nepodliehajú dočasným módnym trendom. V ponuke môžete nájsť hranaté aj oblé tvary rámov a všetky s dokonale prepracovanými detailmi. Prvotriedna kvalita je u týchto modelov samozrejmosťou. Každý z nich prechádza 35 rôznymi skúškami, aby bol skutočne dokonalý a zaručil zákazníkovi maximálnu spokojnosť a komfort. Sú určené pre milovníkov luxusu a prestíže.

Cazal je symbolom luxusu a prestíže

Keďže značka Cazal patrí k obľúbeným aj u nás, pripravili sme pre vás špeciálnu akciu – zľavu 30% na všetky slnečné aj dioptrické, dámske i pánske modely Cazal! Stačí, ak pri vytváraní objednávky zadáte kód „CAZAL30“ a zľava bude automaticky uplatnená. Neváhajte dlho, akcia je časovo limitovaná!

Značku Cazal si obľúbil aj Rytmus

Okrem svetových celebrít ako Kanye West, Nelly, či Beyoncé si značku Cazal obľúbili aj mnohé slovenské a české celebrity. Medzi nimi aj spevák Rytmus, ktorý má vo svojej zbierke už niekoľko modelov tejto značky.

Značku Cazal si obľúbil aj Rytmus

Pokiaľ sa stále neviete rozhodnúť, pripravili sme pre vás zoznam bestsellerov Cazal, z ktorých si určite vyberiete. Využite túto jedinečnú šancu a urobte si radosť ešte dnes!