Halloween sa blíži! S týmito extravagantnými modelmi budete hviezdou každej halloweenskej párty!2 min čítania

Blíži sa obdobie Halloweenu, masiek a bujarých halloweenskych párty, ktorých súčasťou sú strašidelné, extravagantné ale i vtipné masky rôzneho druhu. Čoraz populárnejšou súčasťou týchto masiek sú zaujímavé slnečné okuliare. Ktoré sú to? Ukážeme Vám niekoľko modelov, ktoré z Vás urobia neprehliadnuteľných!

DITA Creature

Aj medzi modelmi luxusnej značky DITA nájdeme také, ktoré sú svojim tvarom či farbou odlišné od ostatných. Takýmto modelom je aj DITA Creature, ktorý je ikonický, očarujúci a zvodný. Tzv. „cat-eye“, alebo v preklade mačací tvar rámu, ktorý je zároveň oversized, zaručene oživí každý halloweensky kostým. Ak sa chystáte ísť toho roku napríklad za Catwoman, je pre Vás tento model ako stvorený!

Modely Anna Karin Karlsson

Uletené a extravagantné modely značky Anna Karin Karlsson si Vás získajú hneď! Za ich zrodom stojí návrhárka, ktorá je absolútnou špičkou vo svete okuliarov. Ozdoby, flitre, či nevšedné aplikácie sú neodmysliteľnou súčasťou týchto modelov. Tým odvážnejším poslúžia aj na bežné nosenie a menej odvážnym zas ako doplnok halloweenskeho outfitu. Niektoré z nich nájdete aj na našom eshope, či priamo v predajniach.

Gucci GG0535S

Aj v portfóliu značky Gucci nájdete extravagantné kúsky! Model GG0535S je toho dôkazom. Oversized štvorcový tvar šošoviek, spolu so zaujímavými stranicami a veľkým logom po bokoch sa stane Vašim dominantným doplnkom. V ponuke nájdete až 6 farebných variánt tohto modelu a aktuálne dokonca v 30%-nej zľave. Akcia je časovo limitovaná, preto neváhajte a objednajte si ten svoj ešte dnes!

Dior KALEIDIORSCOPIC

Pokiaľ ste jasne rozhodnutí, že sa na párty objavíte v kostýme Lady Gaga, máme pre Vás skvelý tip – model Dior KALEIDIORSCOPIC! Túto novinku z dielne Dior si jednoducho zamilujete. Jednoliaty, zahnutý tvar pôsobí dokonalo futuristicky a v ponuke ho nájdete aj v ďalšej farebnej kombinácii.

Modely Ray-Ban

A čo nesmie chýbať dokonalému kostýmu „hippies“? Predsa štýlové okuliare Ray-Ban! Okrúhle, hranaté, klasické, či pilotky, všetky nájdete v našich predajniach aj na eshope, stačí si len vybrať.