Novembrový Fashion Sale odštartoval. Uchmatnite si modely obľúbených značiek v zľavách až -30%!2 min čítania

Mesiac november sa nesie v znamení zliav na Vaše obľúbené značky. Vybrali sme pre Vás tie naj, z ktorých si zaručene vyberiete. Neváhajte však príliš dlho, Fashion Sale je časovo limitovaný!

GIVENCHY

Snáď ani neexistuje dáma, ktorá by si modely tejto slávnej francúzskej značky neobľúbila. Majú jednoduchý, ale nápaditý dizajn, nájdete medzi nimi prevažne modely v základných farbách, ale tiež neprehliadnuteľné kúsky pre dámy aj pánov rôznych farebných variácií.

MOSCHINO

O modely značky Moschino je vo svete čoraz väčší záujem. A nie je tomu inak ani u nás! Tieto modely sú farebné, hravé a získali si srdcia zákazníčok všetkých vekových kategórií. V ponuke nájdete prevažne dámske modely, ale na svoje si určite prídu aj páni. Mnoho z týchto modelov je unisex. Vo Fashion Sale ich nájdete až v -30%-nej zľave!

Modely Moschino sú farebné a hravé

MARC JACOBS

Zľavami na modely značky Marc Jacobs potešíme najmä pánov. Okrem toho, že zaujmú hneď na prvý pohľad, prekvapia Vás svojou ľahkosťou a zaujímavou kombináciou materiálov. Napríklad straničky panoramatického, bezrámového modelu MARC 355/S sú potiahnuté gumou s výrazným logom a tým dotvárajú celkový dizajn modelu.

PRADA

Luxusnú značku Prada Vám predstavovať nemusíme. Jej modely patria k absolútne najpredávanejším a pri pohľade na nich ihneď pochopíte prečo. Pokiaľ ešte kúsok z tejto značky nevlastníte, je čas to napraviť. Objednajte si ešte dnes so zľavou až -30%!

Modely Prada patria k absolútne najpredávanejším

DOLCE & GABBANA

Značka Dolce & Gabbana ponúka široký výber dioptrických a slnečných okuliarov rôznych farieb aj tvarov. Fantázii sa medze nekladú – týmto heslom sa zrejme riadili samotní návrhári týchto modelov a preto medzi nimi nájdete decentné, ale aj úplne uletené kúsky. Určite stoja za preklikanie, aj to je dôvod, prečo sme túto značku zaradili do novembrového Fashion Sale!

VERSACE

A šesticu značiek z Fashion Sale uzatvára značka známa svojim extravagantným dizajnom, kladúcim dôraz na detaily – Versace. Modely tejto značky sú určené pre tých odvážnejších, ak teda máte dostatok odvahy, dajte im šancu. Určite neoľutujete!

Modely značky Versace sú určené pre tých odvážnejších