Šialený apríl je tu a s ním aj šialené zľavy na obľúbené modely!1 min čítania

Pozor, toto nie je žart! Apríl sa nesie v znamení exkluzívnych zliav na obľúbené modely svetových značiek. Medzi nimi nájdete značky ako Dita, Cazal, Maybach, Gucci, Fendi, Dior a mnoho ďalších. Predstavujeme Vám šialený aprílový výpredaj!

Ak ste už dlhšie túžili po kvalitnom, ručne vyrábanom modeli, teraz je ten správny čas si ho zaobstarať. Značky z luxusnej línie ako Dita, Cazal, Maybach, či Chopard čakajú len na Vás v šialených zľavách, obohatené o modely z najnovších kolekcií! Nenechajte si ich ujsť… ☝️

➡️https://duos.sk/crazy-april/cazal/dita/maybach/f/chopard/

Pokiaľ ste fanúšikom fashion značiek ako Gucci, Fendi, Dior, Burberry, či Prada, aj pre Vás máme pripravené modely v šialených zľavách! Slnečné, či dioptrické, z našej ponuky si vyberie naozaj každý. Obľúbené modely sa rýchlo vypredávajú, preto neváhajte a objednajte si ten svoj ešte dnes. ?

➡️ https://duos.sk/crazy-april/burberry/bvlgari/carrera/f/emporio-armani/fendi/gucci/hugo-boss/marc-jacobs/persol/prada/roberto-cavalli/tommy-hilfiger/versace/

Všetky štýlové okuliare potrebujú aj správnu starostlivosť. Na našom eshope nájdete čistiaci set – handrička + čistiaci prípravok, s ktorým budú Vaše okuliare vždy dokonale čisté. A pokiaľ sa Vám zdá, že je potrebné ich mierne dotiahnuť, v ponuke nájdete aj praktický obojstranný skrutkovač na okuliare.

➡️https://duos.sk/doplnky/