Nové značky v DUOS!2 min čítania

Určite ste si stihli všimnúť, že portfólio značiek v predajniach a na eshope sa neustále rozširuje. Je to tak! Predstavujeme Vám niekoľko nových značiek, ktoré pribudli do ponuky luxusných modelov v DUOS:

CHOPARD

Nie je to tak dávno, čo sme Vám predstavili túto luxusnú značku ako novinku medzi našimi stálicami. Značka Chopard osloví najmä zákazníkov s vycibreným vkusom pre detail, keďže mnohé z týchto slnečných i dioptrických modelov sú dotvárané ornamentmi, či zdobené kryštálikmi. Modely tejto značky sú jedinečné a elegantné, z ponuky si preto určite vyberú dámy aj páni všetkých vekových kategórií.

Chopard

BALENCIAGA

V ponuke exkluzívnych okuliarov už nájdete aj značku Balenciaga. Nie je tajomstvom, že trendy sa neustále opakujú, preto je opäť IN tzv. „tiny“ tvar, ktorý bol hitom 90. rokov. Modely Balenciaga sú farebné, štýlové a natoľko univerzálne, že ich jednoducho zladíte s akýmkoľvek oblečením, od plaviek po elegantný kostým, či len tak k bežnému outfitu.

Balenciaga

CELINE

Veľkej obľube vo svete ale i u nás sa teší značka Celine. Táto parížska značka si za posledné roky získala srdcia mnohých žien. Typickými pre ňu sú jednoduché, oversized rámy v klasických, základných farbách. Medzi celebritami rozpútali hotové šialenstvo a sú stále viac žiadané. Nájdete ich na eshope a v predajniach.

Celine

MONT BLANC

Značka Mont Blanc je zárukou nemeckej kvality. Je sesterskou firmou ďalších luxusných firiem ako Cartier, Chloé, či Baume & Mercier. Jedinečné tvary slnečných i dioptrických modelov tejto značky si zamilujete ihneď. Rovnako ako ďalšie – Michael Kors, Ralph Lauren, Roberto Cavalli, Tom Ford a Swarovski ich odteraz nájdete v našej ponuke!

Mont Blanc

Roberto Cavalli

Ralph Lauren