Veľký letný výpredaj v DUOS!3 min čítania

Na toto ste čakali! Veľký letný výpredaj za polovicu je tu a s ním aj množstvo zaujímavých modelov z luxusnej i fashion kolekcie.

Modely z luxusnej kolekcie ako DITA, Thom Browne, Maybach a iné sú aktuálne v zľave až 50%! Táto zľava na vybrané modely platí iba v predajniach v Bratislave a Prahe. Modely z fashion kolekcie sú taktiež v 50%-nej zľave, avšak zľava na ne platí v predajniach a aj na eshope.

Vybrali sme pre Vás niekoľko obľúbených modelov, ktoré aktuálne nájdete vo výpredaji:

Francúzska značka DIOR vyrába jedny z najznámejších okuliarových rámov sveta. Inšpirovala sa overenými dizajnmi z minulosti, ktoré svojim prepracovaním predišli dobu. Ich tvary sa dajú prirovnať až k futuristickým experimentom hravých dizajnérov a sú obľúbené aj medzi svetovými celebritami. Model DIORREFLECTEDP si obľúbila aj speváčka Rihanna, ktorá s touto značkou spolupracuje.

Marc Jacobs MARC 354/S

Okuliare amerického návrhára MARCA JACOBSA sú hravé, premyslene spracované a vždy pri nich narazíte na spojenie nečakanej krásy a luxusu. Sú inšpirované vintage štýlom a minulými trendmi, ktoré tento návrhár posúva do moderných sfér. Môžete si vybrať z viacerých kolekcií, ktoré sú zamerané na okrúhle rámy, takzvané „mačacie oči“, štvorcové sklá a iné. Vo výpredaji nájdete model MARC 354/S v dvoch farbách a za super cenu – len 137€!

VERSACE je svetovou značkou znamenajúcou luxus najvyššej triedy. Za myšlienkou vzniku tejto značky stál návrhár Gianni Versace a neskôr prevzala podnik do svojich rúk jeho sestra Donatella. Modely Versace sú vždy o krok ďalej, nespútané a odvážne. Jedným z nich je aj model VE 4353, mimochodom absolútny hit tejto sezóny, ktorého dizajn sa nesie v štýle dovolenky a mora.

Prada PR 21US

Svetoznáma talianska značka PRADA kraľuje vo svete módy už mnoho rokov. Bola založená v roku 1913 a založili ju bratia Pradovci. Pôvodne predávala iba luxusný kožený tovar, najmä kabelky a kufre, ktorým značka zásobovala len milánsku smotánku. Neskôr sa pridali kolekcie oblečenia a tiež okuliare. Ich dizajn sa vyznačuje absolútnym minimalizmom spojeným s eleganciou. Takýmto modelom je aj PR 21US!

Vo výpredaji nesmú chýbať aj športové modely značky CARRERA! Sú inšpirované športovými nadšencami a dobrodruhmi, ktorí milujú adrenalín. Nenasledujú iných dizajnérov, čím vystupujú z davu. Do ich škály patria aj moderné a elegantné rámy. Nájdete ich hneď niekoľko a v rôznych farebných kombináciách!

Všetky výpredajové modely nájdete tu.