Predstavujeme Vám kolekciu DITA Epiluxury ako prví v strednej Európe!2 min čítania

Spoločnosť DITA nedávno predstavila novú luxusnú kolekciu – Epiluxury. Ide o nekompromisný prejav nadčasového, ale progresívneho dizajnu okuliarov, s použitím vysokokvalitných materiálov. A práve DUOS má tú česť, predstaviť Vám túto exkluzívnu kolekciu medzi prvými v Európe!

Nová, luxusná kolekcia – DITA Epiluxury!

Prvá kolekcia predstavila šesť štýlov. Súčasťou každého je modulárny systém vymeniteľných, magneticky pripevnených častí šošoviek, vymeniteľných častí straníc a dokonca aj vymeniteľných komponentov mostíka. Jedným z najzaujímavejších prvkov sú stranice z limitovanej edície, ktoré sa vyznačujú prepracovanou konštrukciou, pozostávajúcou z 21 starostlivo vytvorených komponentov. Tieto stranice sú kombináciou luxusných materiálov, ako napríklad roh ázijského byvola, miestnych drevín a japonského acetátu s ľahkým titánom. Všetky modely sú dokonca polarizované!

Súčasťou každého modelu je modulárny systém vymeniteľných, magneticky pripevnených častí šošoviek, vymeniteľných častí straníc a dokonca aj vymeniteľných komponentov mostíka!

Aby si kolekcia Epiluxury udržala svoju exkluzivitu, všetky modely sú číslované ručne, vyrobených je iba 500 kusov základných modelov v každej farbe a iba 200 vlajkových modelov z tejto kolekcie sa dostane k maloobchodníkom. Modely z kolekcie Epiluxury na Vás čakajú v predajniach DUOS v bratislavskej Eurovei a v pražskom OC Chodov!

Modely z kolekcie DITA Epiluxury už nájdete v predajniach DUOS!

Spoločnosť DITA dúfa, že okrem okuliarov rozšíri koncepciu Epiluxury o spoluprácu s rôznymi inými značkami a vytvorí tak jedinečné, luxusné výrobky iných kategórií. „Koncept Epiluxury sme uviedli ako novú kolekciu okuliarov, pretože to je produkt, na ktorý sa špecializujeme. Nie je však vylúčené, že by sa v budúcnosti táto kolekcia nemohla rozrásť napríklad o radu starostlivosti o pleť alebo vône. V takomto prípade by sme hľadali špecialistu na parfumy, s ktorým by sme mohli spolupracovať. Stále hľadáme možnosti, ako tvoriť výnimočné veci. “, hovorí Michael Castillo, vedúci dizajnérskej skupiny DITA Group.

Modely z kolekcie DITA Epiluxury už nájdete v predajniach DUOS!
Modely z kolekcie DITA Epiluxury už nájdete v predajniach DUOS!