Aká značka luxusných slnečných okuliarov spája obľúbené slovenské celebrity?3 min čítania

Ak pravidelne sledujete naše sociálne médiá, určite ste si všimli, že sú predajne DUOS často navštevované rôznymi slovenskými, ale i českými hviezdami. Každá celebrita preferuje iný druh rámov, no na jednu značku nedá väčšina dopustiť. Ste zvedavý, aká prémiová značka spája Rytmusa, Zuzanu Plačkovú alebo Dominiku Cibulkovú?

Už vás viac nebudeme naťahovať. Naše celebrity si v poslednom čase veľmi obľúbili štýlovú značku slnečných okuliarov DITA. Na trhu je už približne 20 rokov a jej hlavné sídlo je v slnečnej Kalifornii. Okrem slovenských celebrít si jedinečné DITA štýlovky obľúbili aj hollywoodske hviezdy ako Brad Pitt, Lenny Kravitz, Justin Bieber, Penelope Cruz, alebo Jamie Fox.

Unikát medzi luxusnými slnečnými okuliarmi

Cena sa na Slovensku pohybuje v rozmedzí od 350 – 1500 eur. Ak si chcete dopriať štýlovky z limitovanej série, cena sa môže vyšplnať aj vyššie. Pýtate sa, prečo sú také drahé? Rámy sú totiž ručne vyrábané v Japonsku. Pri výrobe sa používajú len tie najkvalitnejšie materiály ako napríklad titán, 18-karátové zlato, biele zlato a najkvalitnejšie japonské acetáty. Vďaka precíznej výrobe považujú iní luxusní výrobcovia okuliarov značku DITA za “štandard”, podľa ktorého posudzujú ostatné prémiové značky.


Ďalšou zaujímavosťou je napríklad to, že logo DITA je len nenápadnou súčasťou okuliarov. Zakladatelia totiž chceli docieliť to, aby sa ich jedinečné kúsky nerozpoznávali podľa loga, ale podľa unikátneho dizajnu.

Aké štýlovky od DITA si vybrali naše obľúbené celebrity?

  1. Kali a unikátny model Dita Rikton

Známy slovenský raper Kali zvykne veľmi často zavítať do predajne DUOS v Bratislave i Prahe. Jeho najnovším úlovkom sú štýlové okuliare DITA Rikton 01.

2.) Dominika Cibulková si zvolila štýlové DITA ERASUR

Pôvabná a šikovná Dominika Cibulková si tiež vybrala svoje nové slnečné okuliare v rámci produktovej línie DITA. Do oka jej padol práve model DITA ERASUR 03. Rozhodla sa pre veľmi štýlový a moderný tvar okuliarov – cat-eye.

3.) Zuzana Plačková si na kvalite potrpí

Zuzana Plačková sa toto leto rozhodla svoje oči chrániť niekoľkými štýlovými okuliarmi a v jej zbierke nájdete aj DITA TALON A. Sú to štýlové pilotky, ktoré sa hodia skoro každému typu tváre.

4.) Separovi padli do oka okuliare DITA z limitovanej edície

Slovenským, ale i zahraničným raperom k ich outfitu nikdy nesmú chýbať unikátne slnečné okuliare. Obľúbený slovenský raper Separ nie je výnimkou a rozhodol sa pre limitovanú sériu DITA – Mach Five F.

5.) Rytmus & DITA GRANDMASTER FIVE DRX 2077 B

Rytmus už v množstve rozhovorov prezradil, že vlastní niekoľko desiatok značkových okuliarov. Na kvalite si veľmi potrpí, a preto si často vyberá práve značku DITA. V štýlových DITA – Grandmaster Five DRX 20177 B ho určite uvidíte toto leto.

Chcete vidieť viac modelov DITA? Navštívte DUOS.sk a vyberte si z viac ako 40 luxusných značiek slnečných a dioptrických okuliarov.