3 vianočné darčeky, ktoré potešia každého2 min čítania

Vianoce sú už za dverami. Veľa z nás ešte hľadá posledné špeciálne kúsky, ktoré daruje svojim blízkym pod stromček. Ak patríte do tejto kategórie, nezúfajte. Prinášame vám 4 inšpirácie na unikátne vianočné darčeky, ktoré potešia všetky oči.

Ak vaši priatelia a známi obľubujú slnečné alebo dioptrické okuliare, niektoré z týchto darčekov ich určite veľmi potešia.

 

Dioptrické okuliare od DUOS

Máte pocit, že vaše dioptrické okuliare nosíte už večnosť? Sú šošovky vašim verným kamarátom, no zdá sa vám, že by to už chcelo zmenu? Cez chladnejšie mesiace sa veľa ľudí rozhodne vymeniť svoje staré dioptrické okuliare za nové.

Čo tak si ich darovať rovno pod stromček? Prinášame vám obľúbené modely dioptrických okuliarov a dokonca so skvelou zľavou až do -50%.

 

Darčekový poukaz na DUOS

Veríme, že pre niektorých ľudí je výber nových okuliarov nočná mora. Nájsť vhodné okuliare môže byť oveľa zložitejšie, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Táto úloha sa stáva ešte zložitejšia, keď chcete vybrať pekné a kvalitné okuliare pre vašich blízkych a známych.  

Netrúfate si na to, no viete, že vaša milovaná polovička by si želala práve okuliare od DUOS? Nevadí. DUOS si pre vás pripravil novinku – darčekové poukážky. Na DUOS nájdete poukážky v hodnote od 150 – 500 eur.

 

Slnečné okuliare

Leto je síce ešte v nedohľadne, no ak sa chystáte na exotickú dovolenku do ďalekých krajín, nové slnečné okuliare sú určite tým pravým orechovým 🙂

Nájdite si vaše jedinečné DUOSky a zažiarte ako vaše obľúbené hollywoodske hviezdy. Teraz so skvelými zľavami až do -67%. Medzi zľavnenými kúskami nájdete obľúbené značky ako Cazal, D&G, Fendi alebo Versace.