Aké okuliare nosia vaše obľúbené celebrity?3 min čítania

Fashion odvetvie sa neuveriteľne rýchlo mení a trendy prichádzajú a odchádzajú. Najznámejšie hviezdy to vedia a keďže chcú byť šik na každom kroku, tieto vychytávky a trendy neustále sledujú. Mnohé hollywoodske hviezdy dokonca určujú, čo bude IN a čo zas nie. Aby ste zistili, ktorý typ okuliarov je aktuálne trendy, prinášame vám výber známych tvárí a ich obľúbených kúskov.

 

Cat-eye okuliare si už obľúbili celebrity po celom svete

Cat-eye okuliare (nazývané aj „mačacie oči“) sú veľmi obľúbený a moderný tvar okuliarov. Tento názov je úzko spätý so samotným vzhľadom, ktorý veľmi pripomína mačacie oči.

Cat-eye okuliare boli populárne hlavne v 50-tych a 60-tych rokoch. Svetoznáme hviezdy ako Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor, Marilyn Monroe preslávili tento originálny typ okuliarov a v súčasnosti je opäť veľmi IN. Obľubujú ho celebrity, ako latino diva Jennifer Lopez, bývalá žena Marilyna Mansona – Dita Von Teese alebo nádherná herečka Scarlett Johansson.

Vďaka týmto štýlovým okuliarom sa budete cítiť chic, aj keď nie ste hollywoodska hviezda, ale len “obyčajný smrteľník” s pracovnou dobou od 9-17. Pozrite sa na najunikátnejšie cat-eye okuliare na DUOS, vďaka ktorým zahviezdite pri každej príležitosti.

 

Náš výber z DUOS

 

FENDI FF 0242/S 000
DITA NIGHTBIRD ONE 03
DIOR DIORAMACLUB 2BN

 

Priblížte sa obdobiu hippies okrúhlymi okuliarmi

Chcete sa cítiť jedinečne a zaujať na prvý pohľad? Okrúhle slnečné okuliare alebo tzv. lenonky sú štýlovým módnym doplnkom, ktorý spestrí každý váš outfit. Tento typ okuliarov bol veľmi obľúbený už v minulosti a preslávili ho osobnosti, ako napríklad líder skupiny Beatles – John Lennon alebo rocková hviezda Ozzy Osbourne.

Tento štýl okuliarov nájdete v súčasnosti v rôznych farebných kombináciách, rámy sú užšie i širšie. Lenonky obľubujú známe hviezdy ako napríklad škandalózna Lady Gaga, krásna speváčka Beyonce, obľúbená herečka Mary Olsen alebo líderka skupiny Pussycat Dolls – Nicole Scherzinger.

 

Náš výber z DUOS

 

FENDI FF 0324/S 35J
DITA BELIEVER A
DIOR DIORHYPNOTIC1 2M2

 

Oversized okuliare vám dodajú šmrnc

Mysleli ste si, že “oversized okuliare” sú už dávno OUT? Tak to ste na veľkom omyle. Tieto okuliare sú ešte stále v móde a určite vďaka nim zaujmete. Veľká výhoda týchto okuliarov je, že vyzerajú veľmi elegantne a dodajú vášmu outfitu šmrnc.

Veľa hollywoodskych celebrít ich dokonca používa k maskovaniu pred veľkým množstvom novinárov, ktorí sú im neustále v pätách. Tento typ okuliarov nájdete v rôznych vyhotoveniach. Niekto obľubuje oversized okuliare s hranatými rámami a niekto zas s okrúhlymi.

Tieto okuliare si zamilovala napríklad škandalózna dedička hotelového impéria Paris Hilton, slávna speváčka J.LO, módna návrhárka Nicole Richie alebo televízna hviezda Kim Kardashian.

 

Náš výber z DUOS

 

GIVENCHY GV 7019/F/S 06K
DITA NARCISSUS 01
ELIE SAAB ES 014/S 807

 

Ak si chcete pozrieť všetky modely jednotlivých značiek, navštívte náš e-shop. V našom online obchode nájdete okrem slnečných okuliarov aj štýlové dioptrické okuliare.