Vedeli ste? Rozšírili sme ponuku o tieto značky!3 min čítania

Portfólio obľúbených značiek z fashion kolekcie sme doplnili o ďalšie – nové značky, ktoré si určite zamilujete! Reč je o značkách Tiffany & Co., Valentino a Persol! Ak sú vám tieto názvy povedomé a radi by ste o nich vedeli viac, čítajte ďalej…

Tiffany & Co.

Tiffany & Co. je spoločnosťou, ktorá je celosvetovo známa najmä luxusným a okúzľujúcim dizajnom šperkov. V roku 2011 však táto značka predstavila aj svoju vlastnú radu okuliarov! Modely Tiffany & Co. patria medzi najštýlovejšie, aké momentálne na trhu nájdeme, ale neostaneme iba pri samotnom dizajne – materiál použitý na výrobu rámov je odľahčený plast, ktorý je zárukou výnimočnej spoľahlivosti a odolnosti. Technológia použitá v šošovkách pohlcuje 100% škodlivých UV lúčov. Môžu tiež obsahovať drahokamy a šperky, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou značky. Na svoje si pri nich prídu najmä dámy, ale v ponuke nájdete aj pánske a unisex slnečné i dioptrické modely. Sú dodávané v puzdre v typickej modrej farbe, vrátane jemnej čistiacej handričky.

Valentino

Značka Valentino je rovnako ako Tiffany & Co. jednou z najpopulárnejších na svete. Je skôr známa v oblasti módy ale v jej portfóliu nechýbajú ani doplnky ako parfumy, šperky či okuliare! Typickým znakom tejto značky sú nity a ostne, ktoré samotný návrhár Maison Valentino neváhal využiť pri ich dizajne. Spojenie smelosti s eleganciou Vám zaručí, že budete vždy vyzerať štýlovo! Nájdu sa však aj menej výrazné, elegantné modely, vhodné na denné nosenie a kombinovateľné s akýmkoľvek outfitom. Vačšina okuliarov je v tvare „cat-eye“, ktorý pristane prakticky každej tvári a 100%-ná ochrana proti UV žiareniu je samozrejmosťou.

Persol

Táto talianska značka pôvodne navrhovala okuliare pre pilotov. Dnes je jednou z najstarších a najluxusnejších značiek okuliarov na svete. Navrhovaniu a ich následnej výrobe sa venuje už vyše 90 rokov!
Persol je známy svojou vynikajúcou kvalitou a talianskym remeselným spracovaním. Okuliare Persol, vyrobené ručne v talianskom Lauriano, majú materiály najvyššej kvality, od krištáľových šošoviek až po exkluzívne acetátové rámy. Táto značka, narozdiel od iných, stavila na praktickosť a rozhodla sa navrhnúť aj skladateľné modely, akým je napr. PO0714, ktoré jednoducho zložíte na polovicu a tak vám nezaberú veľa miesta v kabelke, či v kufri. Obľúbili si ich celebrity ako Kristen Stewart, Reese Witherspoon či Jay-Z. Keď ich raz vyskúšate, zaručene sa stanú aj vašim obľúbeným doplnkom!

Modely Tiffany & Co., Valentino a Persol nájdete vo všetkých našich predajniach a na eshope!